Χρειάζεται η ιατρική μου υπηρεσία επαγγελματικό branding;

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πώς το branding επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων στην καθημερινότητά σας; Είτε επιλέγετε τη μάρκα μακαρόνια που θέλετε να αγοράσετε στο σούπερ μάρκετ είτε επιλέγετε το καλύτερο γυμναστήριο για να εγγραφείτε, το Επαγγελματικό branding έχει μεγάλη επιρροή στο πώς αντιλαμβάνεστε τις επιλογές σας ως καταναλωτής. Το branding λοιπόν επηρεάζει σημαντικά τη συμπεριφορά του σύγχρονου καταναλωτή ακόμα και στην επιλογή του γιατρού που θα επισκεφθεί.

Το Επαγγελματικό branding, καθώς και το σωστό marketing της ιατρικής σας υπηρεσίας είναι δύο από τους ευκολότερους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ώστε να προηγηθείτε από τον ανταγωνισμό σας. Δεν πρόκειται μόνο για το brand identity και τη χρήση σταθερών χρωμάτων, εικόνων και μηνυμάτων. Πρόκειται κυρίως για την καθιέρωση της φιλοσοφίας και των αξιών που κάνουν την υπηρεσία σας μοναδική.

Γιατί η ιατρική μου υπηρεσία χρειάζεται branding;
Επειδή ορίζει τη σημαντικότητα της υπηρεσίας σας και σας δίνει μια ταυτότητα.
Η εμπορική σας ταυτότητα περιλαμβάνει το λογότυπό σας, τον ιστότοπό σας και όλο το προωθητικό υλικό που απευθύνεται στους ασθενείς σας. Η συνολική εταιρική σας εικόνα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας ασθενής από εσάς και θέτει τα θεμέλια για το τι μπορεί να περιμένει όταν επισκεφθεί το ιατρείο σας.

Υπερισχύστε από τον ανταγωνισμό σας
Ο ανταγωνισμός σας πιθανώς έχει ήδη χτίσει τo εμπορικό του σήμα οπότε η δημιουργία ενός σωστού εταιρικού branding για εσάς είναι πλέον απαραίτητη. Το να αφιερώσετε μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας στο χτίσιμο της στρατηγικής με την οποία η υπηρεσία σας θα εμφανίζεται σε έναν δυνητικό ή υφιστάμενο ασθενή είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς θα μπορέσει να σας βοηθήσει να πάρετε ένα ισχυρό προβάδισμα έναντι άλλων παρόχων υγείας στην περιοχή σας.

«Χτίστε» την αφοσίωση των ασθενών
Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του σωστού και Επαγγελματικό branding είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης των ασθενών σας. Όταν η εταιρική σας ταυτότητα αντανακλά θετικά στοιχεία για εσάς και την ιατρική σας ομάδα, δεν σας φέρνει μόνο νέους ασθενείς, αλλά διασφαλίζει ότι οι σημερινοί σας ασθενείς θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται την υπηρεσία σας και μακροπρόθεσμα.

Στη Health Marketing διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία σε ότι αφορά εξειδικευμένες υπηρεσίες Ιατρικού Marketing και δημιουργίας ενός επαγγελματικού Branding. Η έμπειρη ομάδα μας είναι δίπλα σας για να συζητήσει τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και να προτείνει custom λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ιατρικές υπηρεσίες.

Anna Papadopoulou Marketing & Communications Coordinator

Η Άννα Παπαδοπούλου από τον Ιανουάριο του 2018 ανήκει στο δυναμικό της Health Marketing ως Marketing & Communications Coordinator. Έχει εμπειρία στον τομέα του Fundraising, του PR και του Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει το Digital Marketing και ειδικά η παραγωγή περιεχομένου. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος, την Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. «Καλή Καρδιά!» Αυτό είναι το life moto της και σε συνδυασμό με την αγάπη της για προσφορά την οδήγησε στο να ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέσα από την ενεργό εθελοντική της ενασχόληση με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει συμμετέχει στην εκπλήρωση πολλών παιδικών ονείρων. Πλέον ανήκει ως εθελόντρια και στην οικογένεια του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνου του Μαστού «Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης».

Who is who?