Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing

Όλοι εμείς στη Health Marketing, Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing έχουμε όραμα να δώσουμε μια άλλη διάσταση στον όρο Ιατρικό Marketing και να… απογειώσουμε την επικοινωνία κάθε Παρόχου Υγείας με τους ασθενείς και εν γένει με το κοινό στο οποίο απευθύνεται!

Προσφέρουμε εξατομικευμένες Υπηρεσίες Ιατρικού Μάρκετινγκ, έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη Συμβουλευτική, στο παραδοσιακό Marketing, αλλά και στο Digital Marketing και τα Νέα Μέσα!

Από τη διαμόρφωση στρατηγικής ανάπτυξης και επικοινωνίας, έως και την κατασκευή μιας λειτουργικής και μοντέρνας ιστοσελίδας, σε συνδυασμό με δημιουργία ισχυρής παρουσίας στα social media, η Health Marketing -με φρέσκες ιδέες και προσέγγιση- αποτελεί τον στρατηγικό σας συνεργάτη σε θέματα ανάπτυξης και επικοινωνίας.

Στην ομάδα μας ανήκουν έμπειροι marketers, δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον ιατρικό τομέα, δημιουργικοί designers και γραφίστες, καθώς και φωτογράφοι και team παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων (βίντεο).

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Από τις αρχές του 2000 το team των εξειδικευμένων στελεχών της Health Marketing συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη κορυφαίων Ιατρικών Ομίλων και στην υλοποίηση σημαντικών projects στον χώρο της Υγείας.

 

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας είναι μόνιμες και μακροχρόνιες. Εστιάζουμε στην ευελιξία, στη συνεχή υποστήριξη, στο after sales service και στην παραγωγή άμεσων λύσεων για τις ανάγκες που προκύπτουν.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτό που μας προσδιορίζει είναι τα άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα αναφορικά με τους στόχους που έχουμε θέσει, αλλά και στην ανάπτυξη των πελατών και συνεργατών μας, αναφορικά με τις Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing.

 

ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Επιδιώκουμε την Οργάνωση  Επαγγελματικής Δικτύωσης των παρόχων Υγείας με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της «θέσης» τους και την αύξηση του πελατολογίου τους.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στη Health Marketing αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα την ανάπτυξη κάθε συνεργάτη μας. Προσαρμόζουμε τη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση και την παροχή των υπηρεσιών μας στα μέτρα του.

Τα στοιχεία που μας προσδιορίζουν είναι η αμεσότητα παροχής, η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η διαχείριση του κόστους. Στοιχεία που «δημιουργούν» και «θωρακίζουν» την ανάπτυξη.

Σήμερα ο Ασθενής δεν πηγαίνει στον πάροχο Υγείας. Ο πάροχος Υγείας
πηγαίνει στον Ασθενή!
Η Health Marketing σας οδηγεί στον Ασθενή αποτελεσματικά & εσείς φροντίζετε
για την Υγεία του!

 

 

CHECK OUT
OUR MARKETING
SERVICES