Αιματολογικό Τμήμα «Γ. Παπανικολάου»

- Portfolio -

Project Description

Η Health Marketing ανακοινώνει υπερήφανα ότι η νέα ιστοσελίδα του Αιματολογικού Τμήματος του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» είναι στον αέρα!

Επιχειρώντας να αναδείξει το μείζονος σημασίας και πολυεπίπεδο έργο του Τμήματος, η ομάδα μας σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα θέτοντας ως βασικές αρχές το σύγχρονο design, την εύκολη πρόσβαση και την ταχύτατη περιήγηση, καθώς επίσης και την τελευταία τάση στον χώρο του web design: τα animation!

Το Αιματολογικό Τμήμα, η Μονάδα Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων, η Μονάδα Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας (η πρώτη στην Ελλάδα κλινικού επιπέδου) και τα εξειδικευμένα εργαστήρια στεγάζονται στο κτίριο Στοργή και στο Πειραματικό Κτήριο. Στην Αιματολογική κλινική λειτουργεί από το 2009 και η πρώτη στο ΕΣΥ Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων.

Το Τμήμα νοσηλεύει ασθενείς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και ασχολείται σχεδόν με όλο το φάσμα της Αιματολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των κακοήθων αιματολογικών νοσημάτων. Εξειδίκευσή της είναι η διενέργεια μεταμοσχεύσεων αιμοποιητικών κυττάρων παντός τύπου και η εφαρμογή των CAR-T λεμφοκυττάρων.

Ενημερωθείτε για όλες τις σύγχρονες και πρωτοποριακές προσεγγίσεις στον χώρο της Αιματολογίας και για τις υπηρεσίες που παρέχει το Αιματολογικό Τμήμα, απλώς με μία επίσκεψη στη νέα ιστοσελίδα!

+ VISIT WEBSITE

Website Screenshots

Graphic Design

Infographics

Videos