3 λόγοι για να συμπεριλάβει ένας γιατρός το βιογραφικό του στο website του

Είναι σημαντικό από την πρώτη επίσκεψη του δυνητικού ασθενή στο website σας να τον κάνετε να αισθανθεί εμπιστοσύνη στην ιατρική υπηρεσία που παρέχετε αλλά κυρίως σε εσάς τον ίδιο. Το επαγγελματικό σας Ιατρικό Βιογραφικό είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους κάνετε μια πρώτη καλή εντύπωση. Είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και την επαγγελματική σας εξέλιξη και να τους δείξετε για ποιο λόγο είστε εσείς η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες τους. Η ηλεκτρονική σας παρουσία είναι εξίσου σημαντική με την προσωπική, οπότε θα πρέπει να είστε σίγουροι πως αυτό που προβάλετε αντικατοπτρίζει και την πραγματική σας εικόνα.

Ποιοι είναι όμως οι 3 πιο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να συμπεριλάβετε το Ιατρικό Βιογραφικό σας στο website σας;

Σας δίνει την ευκαιρία να τονίσετε την εμπειρία σας

Το Ιατρικό Βιογραφικό σας είναι μια ευκαιρία για να παρουσιάσετε τις επαγγελματικές δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας σε όλους τους πιθανούς ασθενείς που αναζητούν online ιατρικές πληροφορίες. Αν έχετε λάβει βραβεία ή τιμητικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας, είναι καλό να τα επισημάνετε. Με αυτόν τον τρόπο οι υποψήφιοι πελάτες σας θα μπορέσουν να καταλάβουν με μια γρήγορη ματιά τι σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την εμπιστοσύνη τους στην υπηρεσία σας.  Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επισημάνετε τον αριθμό των ετών που έχετε εργαστεί σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από άλλους γιατρούς σε αντιστοίχους τομείς που μπορεί να μην είναι τόσο έμπειροι.

Σας συνδέει προσωπικά με τον δυνητικό ασθενή

Κατά την αναζήτηση ενός γιατρού, οι πιθανοί ασθενείς λαμβάνουν υπόψη εάν το άτομο για το οποίο αναζητούν πληροφορίες είναι κάποιος που αισθάνονται ότι μπορούν να εμπιστευτούν τις προσωπικές τους ανάγκες και τους προβληματισμούς για την υγεία τους. Το να αισθάνεσαι άνετα σε ένα ιατρείο είναι η κύρια προτεραιότητα για πολλούς ανθρώπους. Ξεφεύγοντας λοιπόν από τη κλασσική μορφή ενός βιογραφικού και δίνοντας περισσότερες και πιο γενικές πληροφορίες για εσάς, σας βοηθάει να γίνεται πιο προσιτός, χωρίς ακόμα να σας έχουν γνωρίσει. Το να “πείτε” στους υποψήφιους πελάτες σας πχ για το ιατρικό εθελοντικό έργο που κάνετε μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας ανάμεσα σας.

SEO – Βελτιώνει την κατάταξη του Website σας στις μηχανές αναζήτησης

Κατά την αναζήτηση ιατρικών πληροφοριών και υπηρεσιών, οι υποψήφιοι ασθενείς χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες τους σχετικά με θέματα υγείας που τους αφορούν. Εάν το περιεχόμενό σας διαθέτει αυτές τις λέξεις-κλειδιά, το website σας έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί σε αυτούς τους  δυνητικούς ασθενείς στα πρώτα κιόλας αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Το Ιατρικό Βιογραφικό σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εισαγάγετε σημαντικές λέξεις-κλειδιά στο content του website σας και με αυτόν τον τρόπο να αυξήσετε το SEO ranking του.

Στη Health Marketing σας βοηθούμε ώστε το επαγγελματικό σας βιογραφικό να αντικατοπτρίζει τις αξίες τις ιατρικής σας υπηρεσίας αλλά και την εμπειρία σας. Οι έμπειροι copywriters της ομάδας μας μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον και προσιτό περιεχόμενο που θα βοηθήσει τους πιθανούς ασθενείς σας να μάθουν περισσότερα για την ειδικότητά σας, τους τρόπους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την ιατρική σας υπηρεσία.