3 λόγοι για να επενδύσετε σε ένα custom website

Αξίζει μια επένδυση σε μια ιστοσελίδα ιατρικού περιεχομένου; Κι αν ναι, ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι για μια τέτοια επένδυση και ποια τα οφέλη;
Σε μια ψηφιακή εποχή που καθημερινά εξελίσσεται είναι σημαντικό για κάθε κλάδο -συμπεριλαμβανομένου και του Ιατρικού– να έχει μια δυναμική ηλεκτρονική παρουσία, προκειμένου αφενός να προσεγγίσει υποψήφιους πελάτες και αφετέρου να διατηρήσει ένα σημαντικό κανάλι επικοινωνίας με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες.
Όταν πρόκειται για την Ιατρική περίθαλψη, οι ασθενείς σας βασίζονται στη δυνατότητα άμεσης, εύκολης και εχέμυθης σύνδεσης με τον γιατρό τους, ειδικά εάν αντιμετωπίζουν ένα δυσάρεστο ιατρικό πρόβλημα.
Εκτός από αυτό, σχεδόν όλοι οι πιθανοί αλλά και οι υπάρχοντες ασθενείς σας χρησιμοποιούν πλέον smart phones γεγονός που απαιτεί η ηλεκτρονική παρουσία σας να είναι δυναμική, φιλική προς το χρηστή καθώς και να του παρέχει πολλαπλές επιλογές όπως π.χ κλείσιμο ραντεβού από το κινητό εύκολα και γρήγορα.

Γιατί Custom Website;

Ο ιατρικός τομέας είναι πολύ ευρύς και αντιμετωπίζει αυξημένο ανταγωνισμό. Aκόμη και αν η υπηρεσία σας είναι εξειδικευμένη, οι πιθανοί ασθενείς σας πρέπει να γνωρίζουν ότι είστε διαθέσιμοι, ποιες υπηρεσίες προσφέρετε και τι σας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γιατρούς της ειδικότητάς σας. Ένα αποτελεσματικό custom website προσαρμοσμένο να προβάλει με μοναδικό τρόπο τις υπηρεσίες σας αυξάνει την εύκολη πρόσβασή σας σε πιθανούς ασθενείς και σας βοηθάει εύκολα να διευρύνετε το πελατολόγιό σας. Επίσης δίνει στους ασθενείς σας την ευκαιρία να δουν ότι είστε ο καλύτερος πάροχος για τις ανάγκες τους.
Ένα custom website για ιατρικές υπηρεσίες είναι το θεμέλιο για οποιαδήποτε στρατηγική Digital Marketing για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για τους τρεις παρακάτω:

3 λόγοι για να επενδύσετε σε ένα custom website

1. Καλύτερη επικοινωνία με τους ασθενείς σας
Οι ασθενείς σας είναι το πιο σημαντικό μέρος του λόγου ύπαρξης της υπηρεσίας σας. Ένα ιατρικό website σας επιτρέπει να τους προσεγγίσετε πιο εύκολα και άμεσα, τροφοδοτώντας τους με πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σας, τους τρόπους θεραπείας, τον τρόπο επικοινωνίας με το γραφείο σας, καθώς και τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ένα online ραντεβού.
Μέσω μιας σύγχρονης και εξαιρετικά σχεδιασμένης custom ιστοσελίδας, που εναρμονίζεται πλήρως με το ιατρικό σας προφίλ δημιουργείτε μια εμπειρία κύρους και ποιότητας στον υφιστάμενο και δυνητικό ασθενή σας. Μέσω αυτής της εμπειρίας, ο χρήστης αναπτύσσει εμπιστοσύνη για εσάς και τις υπηρεσίες σας.

2. Γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί
Οι περισσότεροι γιατροί σήμερα έχουν επενδύσει σε κάποιο είδος διαδικτυακής προβολής, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα είναι σημαντικό να καλύψετε άμεσα την απόσταση από τον ανταγωνισμό σας και να ξεκινήσετε με ένα επαγγελματικό custom website το συντομότερο δυνατόν.
Με μια ιστοσελίδα που:
• Είναι σχεδιασμένη ειδικά για εσάς, προσαρμοσένη στις ανάγκες και στο προφίλ σας
• Είναι Search Engine Optimized (SEO) ώστε να οδηγούνται περισσότεροι ασθενείς στο website σας,
θα ξεπεράσατε τον ανταγωνισμό σας και θα θέσετε τα θεμέλια για να επιτύχετε καλύτερη οργανική κατάταξη στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google.

3. Βελτιώστε την επισκεψιμότητα του Ιατρείου σας
Ένα αποτελεσματικό ιατρικό website επιτρέπει στους ασθενείς να ενημερώνονται άμεσα για το πρόβλημα που τους απασχολεί πριν την επίσκεψή τους, δημιουργώντας ένα αρχικό αίσθημα εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες σας. Ακόμα τους δίνει τη δυνατότητα να κλείνουν εύκολα, άμεσα και online τα ραντεβού τους.

Στη Health Marketing διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία σε ότι αφορά εξειδικευμένες υπηρεσίες Ιατρικού Marketing. Η έμπειρη ομάδα μας είναι δίπλα σας για να συζητήσει τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και να προτείνει custom λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ιατρικές υπηρεσίες.